By using AnimeStudioTutor.com you agree to our cookie and privacy policy
Close

AD-BLOCKER

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
Please consider supporting us by disabling your ad-blocker, or whitelisting this site.
You can also support us at Patreon: patreon.com/animestudiotutor
Links to other donation methods are available at the bottom of this page.

BOXY Animation reel


Description

Deze beelden zijn afkomstig uit BOXY en eigendom van DJ-Matic BV.

Dit is een kleine compilatie van door mij geanimeerde Visual Media Templates voor het product BOXY. BOXY bestaat uit een multi-media systeem en tweede scherm speciaal voor cafe's restaurants en clubs. BOXY maakt het door middel van een touchscreen mogelijk om in een paar eenvoudige stappen hapjes, drankjes, gerechten en feesten op een groot tv scherm aan te kondigen. Met het zelfde systeem kan men ook gecureerde muziek, animaties en moodclips afspelen om de sfeer beïnvloeden de omzet te verhogen.

Dit kan men allemaal doen op basis van de Visual Media Templates in BOXY. Deze templates zijn gelijk na het maken te zien op het tweede scherm te zien en kunnen elk moment worden aangepast zonder tussenkomst van een reclame bureau of design studio.

BOXY bevat honderden prachtig ontworpen stilstaande en bewegende Templates die de gebruiker naar wens van teksten kan voorzien. Deze templates zijn beschikbaar in verschillende thema's. Zowel algemene templates als templates die op aanvraag speciaal voor klanten op maat gemaakt kunnen worden. Bijvoorbeeld templates in de huisstijl van het cafe, de club of het restaurant.


voor meer informatie
http://www.dj-matic.com/
http://v2.boxymultimedia.com/en/

Added on the 3 Jan, 2020
387 Vimeo views